Pensioen voor
jouw werknemers

Als goed werkgever wil je dat jouw medewerkers profiteren van pensioenopbouw. Maar zonder administratieve rompslomp graag!

Jij wilt graag een aantrekkelijke werkgever zijn en je wilt je goede werknemers graag behouden voor jouw bedrijf. Alleen heb je weinig trek in een dure collectieve regeling met allerlei verplichtingen en nauwelijks flexibiliteit.

Wij bieden je een goedkope en flexibele manier om jouw medewerkers hun eigen pensioenpotje op te laten bouwen. Zij hebben zelf de regie en vullen dit in volgens hun eigen wensen. Dit pensioenpotje dient later als aanvulling op het pensioen. Jouw personeel ontvangt fiscaal voordeel over de inleg, er wordt actief voor hen belegd en ze bepalen zelf of ze bijstorten of niet.

De specialisten van Pensioenpotje ontzorgen je hierbij, zodat jij je geen administratieve rompslomp op de hals haalt en je je kunt richten op jouw onderneming.

Pensioen gewoon ff doen

Wil je graag meer weten over ons kant en klare pensioenpakket voor jouw werknemers? Download dan onze overzichtelijke brochure.

Dankje! Je download start nu
Voordat je download ...
Laat ons je een beetje kennen


  download guide

  Veelgestelde vragen over pensioen voor je werknemers

  Heel eenvoudig: via de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Op de site van de belastingdienst log je in met je DigID. Open de aangifte en vul onder ‘Uitgaven’ de inleg van jouw Pensioenpotje in. Nu alleen nog het vakje ‘Uitgaven voor lijfrente. Alleen bij een pensioentekort’ aanvinken en je rekeningnummer invullen. Soms heeft de fiscus dat al voor je gedaan. De inleg op jouw Pensioenpotje vind je terug op de jaaropgave die door jouw bank wordt verstrekt. Deze jaaropgave is de downloaden in jouw persoonlijke/online portaal waar je ook de voortgang van jouw Pensioenpotje in de gaten houdt.
  Als werknemer spek jij je Pensioenpot vanuit je netto salaris. Door via je aangifte de belasting over jouw inleg terug te vragen, bouw je met het bruto bedrag een mooie pensioenpot op. Dat potje is vrijgesteld van vermogensbelasting. Als je pensioen ingaat, begin je pas belasting te betalen. Meestal is dat veel minder, omdat je de AOW-leeftijd hebt bereikt, en je dus geen AOW-premie meer betaalt.
  Ja, er is een maximum aan je inleg vastgesteld door de belastingdienst, de zogenoemde ‘jaarruimte’. Een maximaal bedrag dat je bij aangifte mag aftrekken van je inkomen. De hoogte is afhankelijk van je pensioentekort. Bereken zelf jouw jaarruimte via de site van de belastingdienst. Klik op de blauwe button ‘Hulpmiddel lijfrentepremie vanaf 2016’.

  We staan klaar om je te helpen

  Wij beantwoorden je vragen graag op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

  boek een call met ons

  Bel met
  Niall

  Laten we een gesprek hebben over je opties! Wij bellen je binnen 2 werkdagen terug, geef hier aub je voorkeur aan.

  Niall Jones,
  Chief Potjes Officer

   Je ontvangt van ons een bevestiging
   Wat schikt jou?
   ochtend 9:00-12:00 uur
   middag 12:00-17:00 uur
   avond 17:00-20:00 uur